Hirdetés

A LiquidSky-jal akár mobilon is játszhatsz a legújabb PC-s játékokkal

|

A CES-en mutatkozott be a LiquidSky újdonsága, ami még az Nvidia megoldásánál is többet ígér, ugyanis akár a telefonunkra is streamelhetjük az izmos PC-n futó játékokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Geforce Now szolgáltatással az Nvidia ismét egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektet a felhőalapú játék népszerűsítésére, de már a CES ideje alatt bemutatkozott egy elég komoly kihívójuk. A jelenleg béta állapotban lévő LiquidSky készítője  ugyanis komoly újdonságokat leplezett le a kiállításon.

A szolgáltató azt ígéri, hogy windowsos, maces vagy linuxos gépünk mellett androidos eszközök széles választékára is streamelhetjük az ő gépükön magas beállítások mellett futó játékokat, míg az Nvidia látszólag csak a saját Shield platformját támogatja Androidon. Ezen felül a legtöbb eddig látott cloud gaming szolgáltatásnál kisebb, mindössze három századmásodperces késéssel hirdetik magukat, ami egészen meggyőzően hangzik.

Ráadásul az árazással kapcsolatban is újszerű megközelítést alkalmaztak a LiquidSkynál, ugyanis az előfizetésünk kiválasztásánál nem csak a játékidő, hanem a rendelkezésünkre álló hardver és tárhely tekintetében is vannak választási lehetőségeink. Sőt, akár ingyen is játszhatunk, egy reklámok által támogatott modellben ugyanis napi három óra játékidőt szerezhetünk. A tervek szerint egyébként a LiquidSky februárban hagyja majd el a bétát és indul el teljes formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)