Hirdetés

Cipőt a cipőboltból, GameStar-pólót a Shirtinatortól!

|

Játssz velünk, ha már előre fázol a tél gondolatától! Nyerj GS-ajándékcsomagot!

Hirdetés

Lassan beköszönt a tél, egyre erőtlenebbül kúszik felfelé a hőmérő higanyszála is. Cseppet se félj, a GameStar és a Shirtinator nem hagyja, hogy sokáig dideregj.



Mikor jönne jól egy meleg pulcsi és sapka, egy bögre, amiből forró kakaót kortyolgathatsz, ha nem most? Ne habozz, keresd fel a GameStar Hungary és a Pólóbuli Facebook-csoportját, majd mindkét csoportban a „Cipőt a cipőboltból, GameStar-pólót a Shirtinatortól!" bejegyzéshez írd ezt a mondatot: „Cipőt a cipőboltból, GameStar-pólót a Shirtinatortól!"november 25. és december 1. között. A bejegyzések megnevezése és az idézendő mondat egy és ugyanaz, így eltéveszteni sem lehet. Amennyiben a fentiek szerint jártál el, részt veszel egy sorsoláson, amelynek a végén hazaviheted a három ajándékcsomag egyikét. A csomagok egy-egy GS-dizájnnal ellátott pulcsit, sapkát és bögrét tartalmaznak. A pulcsik méretéről és színéről a nyertesek rendelkezhetnek a Shirtinator katalógusában megtalálható paletta erejéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)