Hirdetés

Cities: Skylines - a következő DLC-t egy modder készítette

|

A Paradox Interactive legközelebb egy olyan DLC-t ad ki a stratégiai játékához, amely egyedi a maga nemében, hiszen egy tehetséges modder felel érte. A Cities: Skylines neki köszönhetően lesz tele Art Deco stílusú épületekkel.

Hirdetés

A Paradox Interactive csak pár napja jelentette be, hogy a Cities: Skylines új kiegészítője a Natural Disasters lesz, amellyel természeti csapásokkal sújthatjuk szeretett városkánkat, azonban máris itt a következő DLC, hogy legyen mit lerombolni. 

A The Content Creator Pack: Art Deco azt tudja, amit a neve is ígér: néhány Art Deco épülettel teszi változatosabbá a Cities: Skylines felhozatalát. A bővítmény azonban mégiscsak különleges, ugyanis az épületeket egy bizonyos Matt "Shroomblaze" Crux tervezte, aki a játék közösségének ismert és elismert tagja, egy népszerű modder. Egy közleményben Crux elárulta, hogy több, mint 3400 órát töltött a játékban és mivel szerette volna, hogy az Art Deco stílus is bekerüljön kedvencébe, így javasolta ezt a stúdiónak, akik beleegyeztek és rábízták a megvalósítást. 

Az Art Deco DLC várhatóan a következő hét során jelenik meg és 4,99 dollárt (körülbelül 1400 forintot) kérnek érte, a bevétel egy része pedig Cruxhoz vándorol majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)