Hirdetés

Cities: Skylines - elkészült egy teljes város virtuális mása

|

A Cities: Skylines minden eszközt megad ahhoz, hogy olyan csodák szülessenek, mint a félig-meddig pontosan újraalkotott Seattle.

Hirdetés

Cities: Skylines néhány nagyon buta korlátozása miatt nem lehet minden egyes épületet teljesen felhúzni, de ez apróság ahhoz képest, amit a játék kínál. A lenti képeken látható félkész városrészek főleg ennek tudhatóak be.

Ettől eltekintve a város minden nevezetessége ráfért, és a nagyobb utcákat is könnyedén felismeri az, aki valaha járt Seattle-ben. Az egyetlen baki (az épületlimiten túl), hogy a Cities verzióban összesen 170 000-en laknak, míg a valódi Seattleben 600 000-en.

Ez csak azért gond, mert a város egyes részei így különösen kihaltak. A tömegközlekedés egy része nem is működne modok nélkül. Az egész azért még így is lenyűgöző.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)