Hirdetés

Civilization VI - elképesztő lesz a 25. évfordulós gyűjtői kiadás

|

A Firaxis Games és a 2K Games leleplezték a Civilization VI 25th Anniversary Edition nevű limitált kiadását, amely egyetlen elhivatott stratéga gyűjteményéből sem hiányozhat.

Hirdetés

A gamescomos különítményünknek lehetősége volt kipróbálni a Sid Meier's Civilization VI-ot és beletörődtek, hogy ismét több órát fognak eltölteni a Firaxis stratégiájával, mint amit be mernek majd vallani. Ebben pedig közrejátszhat a most leleplezett, pofás gyűjtői kiadás is. 

A Firaxis és a 2K Games nem csak azt jelentették be, hogy a Civilization franchise játékaiból az 1991-es első rész óta már 35 millió példány talált gazdára, de azt is, hogy jön a Sid Meier's Civilization VI 25th Anniversary Edition névre hallgató, mindössze 20 ezer példányszámú limitált kiadás.

Ez az alapjáték mellett magában foglal mindent, amit a Digital Deluxe Eidition tartalmaz, tehát négy DLC-t, a digitális soundtracket és az Aztek Civilization előrendelői bónuszt (amely 90 nappal a megjelenés után mindenki számára ingyenessé válik). A 25th Anniversary Edition ezenfelül egy 100 oldalas, keménykötésű művészeti könyvet, egy sor emlékérmét és a hozzá tartozó tartót, valamint 25. évfordulós prémium csomagolást kínál az érdeklődőknek. 

A Sid Meier's Civilization VI 25th Anniversary Edition 90 dollárt, vagyis nagyjából 25 ezer forintot kóstál és a játék megjelenésekor, október 21-én érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)