Hirdetés

Civilization VI - ha szereted a harcot, mindenképpen a németeket válaszd

|

A német nép élére Rőtszakállú Frigyes német-római császár áll, akinek harciasságát a Civilization VI-ban is kamatoztatni tudjuk majd.

Hirdetés

A First Look sorozat következő részében a német nép és annak vezetője kerül górcső alá, így megtudhatjuk, milyen bónuszokkal jár, ha őket választjuk.

I. Frigyes nem csak hegemóniát szeretett volna létrehozni Nyugat-Európában, de a pápai hatalommal is szembeszállt, és ha még ez sem lenne elég, hogy megismerjük harcias szellemiségét  érdemes megemlíteni, hogy ő is részt vett a III. keresztes hadjáratban. Az előzőek ismeretében nem meglepő, hogy őt irányítva több katonai irányelvet is bevezethetünk, illetve bónuszt kapunk városállamok elleni harcban. A németek egyedi egysége a modern korszakban az U-Boat lesz. A tengeralattjáró alacsony előállítási költsége és tulajdonsága, mely bónuszt ad ha mély vízben harcol, tovább növeli Németország katonai erejét.

Természetesen nem csak a harcról szól a Civilization VI, így a németek is kaptak harcon kívüli képességeket, így az Imperial Cities bónusszal még egy körlete lehet minden egyes városnak. A németek egyedi kerülete a Hanza nevet viseli, amit egy ipari terület helyére léthesíthetünk, ha ez a terület egy kereskedelmi csomóponthoz kapcsolódik megnő a termelékenység. 

A Civilization VI október 21-én érkezik PC-re, amibe beletartozik a Mac és Linux verzió is. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)