Hirdetés

Közel 3 milliárd ember él ebben a Civilization VI városban

|

Ennek a tizede is már hatalmas szám lenne egy Civilization város esetében, de hála a hatodik rész újdonságainak, már milliárdok is élhetnek egy helyen.

Hirdetés

A Civilization VI új városépítős rendszerében megépíthetsz körzeteket, amik aztán megosztják lehetőségeiket/előnyeiket a többi várossal. Ezzel meglehetősen durva településeket lehet összehozni, pláne, ha az embereken osztozunk.

A Procblocked névre keresztelt Reddit felhasználó megmutatta, hogy ő az új rendszerben 200-ra tudta emelni így a népességértéket, ami azt jelenti, hogy emberünk megavárosában 2,7 milliárd ember él.

A lényeg az volt, hogy a központból körkörösen kiirtott minden akadályt és elkezdte ledobálni a lakókörzeteket, beállítgatni a kereskedelmi utakat stb.. Ezen a képen láthatjátok egyszerűen lebontva a területet. A piros a kisebb városokat, a zöld a stadionokat, a fekete a hegyeket, a sárga az ártereket jelzi.

A srác minden mod, csalás és hasonló ügyeskedés nélkül hozta össze az eredményt, de komolyan megszenvedett vele. A játék menetét végigolvashatjátok a Reddit posztjában, aztán megpróbálhatjátok magatok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)