Hirdetés

Cliff Bleszinski: "Remélem nem cseszik el a Gears of War 4-et!"

|

A Gears of War franchise atyja árgus szemekkel figyeli, hogyan vigyáz a Microsoft mindarra, amit anno felépített.

Hirdetés

Cliff Bleszinskinek nem ki szerepe volt abban, hogy a Gears of War (és vele a Microsoft előző generációs konzolja) magasan szárnyalt, mostanság azonban inkább a saját lövöldéjén, a kifejezetten izgalmasnak tűnő Lawbreakersen dolgozik.

Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy már el is felejtette volna a redmondiak által 2014-ben felvásárolt franchise-t.  Bleszinski egy interjúban elmondta: "A Gears of War franchise már a Microsoftnál van, és nagyon remélem, hogy nem cseszik el. Én drukkolok nekik."

A dizájner már az első trailert is megkönnyezte, az interjúban pedig egy szakításhoz hasonlította a Gears of Warral való viszonyát: "Olyan ez, mint amikor szakítasz az exeddel, és szeretnéd, hogy újra megházasodjanak, csak ne valaki olyannal, aki nálad jóképűbb."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)