Hirdetés

Előfizetős szolgáltatást indít gamereknek az Nvidia

|

Exkluzív indie játékok, ajándék AAA címek, in-game extrák és egyéb izgalmas dolgok várnak azokra, akik belépnek a GeForce Elite klubba.

Hirdetés

Úgy látszik a hardveres vonal mellett egészen más irányba is bepróbálkozik az Nvidia, méghozzá egy előfizetős szolgáltatással, amelyért havi 10 eurós árat kell letennünk az asztalra.

Ezért a pénzért kapunk évente egy exkluzív indie játékot, negyedévente exkluzív skineket és egyéb in-game tárgyakat AAA címekhez, korai hozzáférést az Nvidia saját tartalmaihoz, valamint exkluzív leárazásokat különböző gamer cuccokra. Emellett az előfizetők részt vehetnek különböző nyereményjátékokon, ahol játékokat, gamer kiegészítőket vagy akár jegyeket is nyerhetnek olyan rendezvényekre, mint a BlizzCon vagy a PAX. Emellett játékokkal díjaznák a legaktívabb felhasználókat, akik a legtöbb bugot jelentik vagy a legaktívabbak a fórumokon.

A vállalat még nem tett hivatalos bejelentést, azt egész programot egy álláshirdetés leplezte le, de reméljük, hogy mihamarabb napvilágot látnak majd a részletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)