Hirdetés

Coffin Dodgers - nyugdíjasok versenyeznek egymással és a halállal

|

Mától PlayStation 4-re is elérhető, és hamarosan Xbox One-ra jön a Coffin Dodgers, amiben tuningolható motoros kerekesszékkel száguldozó nyugdíjasokkal versenyezhetünk. Hiánypótló.

Hirdetés

Nem akarjuk tudni, mi játszódott le a Coffin Dodgers kitalálói fejében, de az alapötlet zseniális. Választunk egy nyugdíjast az elérhető hét közül, feltuningoljuk a kerekesszékét, magunkhoz ragadunk valami fegyvert, és néha unortodox módszereket használva megpróbálunk elsőként beérni a célba.

Nem csak nyugdíjastársainkkal, de a kaszással is versenybe szállunk, és hogy teljes legyen a kép, került bele pár zombi is. Játszhatunk egyedül, online mások ellen, vagy 2-4 fős osztott képernyős módban. A játék mindössze 3690 Ft-ba kerül, de a PlayStation Plus előfizetők kapnak még 10% kedvezményt. Nézzétek meg a fenti előzetest, abban láthatjátok, mit várhattok tőle (és ne is várjatok ennél többet).

Xbox One-ra május 6-ától lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)