Hirdetés

Colin McRae Rally PC - a Codemasters visszaadja a pénzed

|

A Colin McRae Rally múlt héten felkerült a Steamre, de nem az a játék volt, amire sokat számítottak. A Codemasters is érzi a büdöset.

Hirdetés

Amikor egy kedvence visszatérését sejti a játékos, akkor gyakran gondolkodás nélkül kattint, nem néz utána annak, hogy vajon mit is ért a fejlesztő "a klasszikus rally-élmény alatt".

Pedig mi szóltunk. A Steamen megjelent Colin McRae Rally nem a hőskor egyik játékának remastered verziója vagy remake-je volt, hanem a meglehetősen sántító mobilos verzió PC-s és Mac-es kiadása. Ebben nincsenek testreszbaható autók, kevesebb is van belőlük, a pályák egy része hiányzik és még a HUD-ot sem optimalizálták a fejlesztők PC-re.

Ez még persze nem lenne probléma (azaz de, csak nem akkora), viszont a leírás nem volt egyértelmű azzal kapcsolatban, hogy miről is van szó, eredetileg kényesen kerülte a "mobil" szót, tehát sokakat félrevezetett. Azóta frissítették az adatlapot, illetve a Codemasters gyorsan magára is talált és felajánlotta, hogy visszatéríti a játékosok pénzét, akik nem elégedettek a Colin McRae Rallyval.

A fejlesztők megértik a játékosok felháborodását és a közlemény szerint "a Valve-vel közösen kidolgoztak egy módszert, amivel visszatéríthetik" a csalódott játékosok pénzét. Erre egészen augusztus 19-ig lesz lehetőség. 

Ha megvettétek a játékot és nem tetszik, amit kaptatok, akkor menjetek be a profilotokba, azon belül keressétek meg a tranzakciókat és magát a játékot, majd kattintsatok a "refund" gombra. "Reméljük, hogy ez legalább részben visszaállítja a hiteteket és továbbra is köszönjük a folyamatos támogatást" - írta a Codemasters.

Ti beleestetek a csapdába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)