Hirdetés

Collider - Ellentétek vonzásában

|

A mai játéközön.hu ajánlóban a lényeg, hogy koccanjanak a különböző töltésű golyók.

Hirdetés

A Collider egy remek kis agytekergető, logikai játék a játéközön.hu kínálatából. A célunk a pályán található negatív vagy pozitív golyók eltűntetése, ehhez nem is kell mást tennünk csak párosítani az ellentétes töltésű golyóbisokat. Azonban a feladatunkat két dolog is nehezíti, az egyik a pályán elhelyezett különféle kapcsolók, emelők, csövek stb. sokasága, míg a másik a zöldes trutyi, ami beborítja a szintek nagy részét. Ennek a trutyinak a magasságától függően kisebb-nagyobb teret kapunk a golyók elhelyezésére.

Mindig adott számú golyó áll a rendelkezésünkre, ezek lehetnek különféle méretűek, pozitívak, negatívak vagy semlegesek. Egy-egy szint teljesítésekor érdemes figyelembe venni, hogy az azonos töltésű golyók egyesülnek egymással. Pl. két kicsiből egy közepes nagyságú lesz, stb. Némelyik pálya elsőre egyszerűnek tűnhet, de ha csak pár millimétert tévedünk máris teljesen más eredményt kapunk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)