Hirdetés

Hideo Kojima előadásán többet tudtunk meg a csapata kabalájáról, mint a Death Strandingről

|

Hideo Kojima nem csupán kilátogatott az idei Comic Conra, hanem egy közel egyórás beszélgetésre is leült Geoff Keighleyvel, de ez alatt sokáig nem pont arról volt szó, amire számítottunk.

Hirdetés

Bár Hideo Kojima megőrjítette a rajongóit a Death Stranding bejelentésével az E3-on, még mindig nem sokat tudni a készülő akciójátékról, és ez még egy darabig így is marad. Ettől függetlenül sokak érdeklődését felkeltette a tweet, amiben Kojima az "Új trailer?" kérdést meglebegtetve harangozta be Comic Conos beszélgetését Geoff Keighleyvel.

Aki arra várt, hogy a Norman Reedus főszereplésével készülő játék kap új előzetest, annak csalódás volt az előadás, hiszen az idő legalább felében az új Kojima Productions kabalájáról, Ludensről volt szó. Kiderült például, hogy az őt ábrázoló póló után egy, a karakteren alapuló játékfigura-sorozat is megjelenik. Sőt, még az új trailer is egy rövid animáció volt, ami az űrruha-szerű páncélban ismeretlen világokat felfedező karakterről szólt, ahogy bemutatták azt is, hogy alakult a karakter az első vázlatoktól kezdve.

Mindez persze érthető, hiszen a csapat még azt sem döntötte el, milyen grafikai motort használnak majd a Death Stranding elkészítéséhez, ahogy Norman Reedus sem igazán ér rá a The Walking Dead miatt. Kojima elmondása szerint idén eddig főleg filmeket nézett (már nagyjából nyolcvanat látott), de utazott is bőven, nemrég például a Star Trek: Mindenen túl premierjén járt és J. J. Abramsszel is lepacsizott. Ami pedig a játékokat illeti, főleg a Pokémon GO volt terítéken nála, bár az nem érdekli a dizájnert, sikerül-e elfognia egy Pikachut.

Szerencsére a feljebb visszanézhető beszélgetés alatt (bár csak az eddig említett, rendkívül érdekfeszítő témák után) szóba került a Death Stranding is. A játékról például azt tudtuk meg, hogy az E3-as trailerben rengeteg rejtett utalás és jelzés volt, illetve azt is megerősítette Kojima, hogy az akkor látott jelenetek a végleges játékban is benne lesznek. Ludens sajnos nem fog szerepelni a Death Strandingben, pedig már épp kezdtük megszeretni.

A viccet félretéve, az ilyen helyzetekben tudjuk mindennél jobban értékelni azokat a bejelentéseket, amiket csak a megjelenéshez képest belátható időn tesznek meg a kiadók, á la Fallout 4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)