Hirdetés

Company of Heroes 2: The British Forces - ha elég gyors vagy, ingyen kipróbálhatod

|

A Company of Heroes 2 The British Forces kiegészítője szeptember elején érkezik, néhányezer szerencsés viszont már akár augusztusban kipróbálhatja, milyen újításokkal jön a brit hadsereget középpontba állító csomag.

Hirdetés

Sem stratégiai, sem második világháborús játékokkal nem vagyunk elárasztva, de a Company of Heroes 2 szerencsére egyszerre mindkettő.

A több mint két éves játékhoz szeptember 3-án jön a következő nagy kiegészítő, a British Forces, melyben értelemszerűen a brit hadsereg kapja a főszerepet. Az augusztus 31. este 7-től szeptember 2. este 11-ig tartó tesztidőszak alatt 55 000 játékos irányítatja a teljes brit hadsereget, benne 15 új egységgel, 6 új parancsnokkal, összesen 8 többjátékos pályán, de a korábbi parancsnokok és frakciók is elérhetőek lesznek.

A részvételhez csak Steam regisztráció szükséges, illetve érdemes jókor a jó helyen lenni, mert az 55 000 hely hamar megtelhet. A The British Forces önállóan futtatható változatban mindössze 12,99 euróba kerül, viszont csak többjátékos módban játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)