Hirdetés

Conan Exiles - kegyetlen trailerrel készülünk a rajtra

|

A Conan Exiles készítői egy látványos előzetest is kiadtak a játék közelgő korai hozzáférésű változata kapcsán, illetve bemutattak egy különleges gyűjtői kiadást is.

Hirdetés

Korábban néhány érdekes előzetesben és livestreamben már elmagyarázták, és a gyakorlatban is megmutatták a Funcom munkatársai, miről is szól majd a Conan Exiles. A túlélőjáték korai hozzáférésű verziójának megjelenéséhez közeledve pedig egy látványos cinematic trailert is kiadtak, hogy hangulatba hozzanak minket az indulásra.

A jeles napot - amikor még egyelőre csak a PC-s változatot kezdhetjük el nyüstölni - egyébként egy kicsit előrébb is hozták, a korábban közzétett január 31-ei dátum helyett már 30-án belekóstolhatunk a számkivetettek életébe. A trailer bemutatásával együtt pedig bemutatták a Conan Exiles 30 dolláros digitális kiadásának drágább alternatíváját is, ami a Barbarian Edition címet kapta. Ebben a 60 dolláros csomagban egy pólót, több digitális és kézzelfogható képregényt és könyvet is megkapunk a játék zenéje és az Age of Conan MMO-ban felhasználható tárgyak mellett.

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)