Hirdetés

Conan Exiles - Conan világában a harc lesz a legfontosabb

|

Befutott egy új videó a készülő túlélőjátékról, ami megmutatja, hogy hogyan hajthatjuk uralmunk alá a birodalmat.

Hirdetés

Ugyan gyökereit tekintve a Conan Exiles egy túlélős sandbox móka, valójában sokkal több annál. Itt nagyon fontos lesz, hogy egy harcban is megálljuk a helyünket, lévén a játékosok véres háborút vívnak majd a területükért.

Ha egy nyílt PVP szerveren játszik az ember, akkor kétszer meg kell gondolja majd, hogy kivel osztja meg talpalatnyi földjét. Mindig lesz valaki, aki el akarja majd venni amid van, ami hatalmas háborúkhoz vezethet Conan világában.

A fenti trailer elmeséli, hogy milyen lehetőségeink vannak PVP csatákra, mennyire fontos az, hogy áldozatokat mutassunk be isteneink oltáránál, és hogy miért is lesz szükségünk hatalmas várakra a túléléshez.

Nektek hogy tetszik eddig a Conan Exiles?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)