Hirdetés

Conan Exiles - így lehet a tiéd a legmenőbb erőd

|

A Conan Exiles fejlesztői megmutatták, mi mindent építhetünk majd városainkban a túlélőjátékban összeszedett erőforrásainkból, a lehetséges projektek között pedig rendkívüli pusztító erőt garantáló épületek is akadnak.

Hirdetés

A túléléssel kapcsolatos tippek után a Conan Exiles fejlesztői egy újabb érdekes videóval készültek, amiben a játék második alappillérét mutatják be. Ez pedig nem más, mint a bázisépítés, ami egy idő után jelentősen megnövelheti klánunk harci értékét is.

Kezdésképpen azt mutatta meg a Funcom, milyen könnyen használható és alkalmazkodóképes az építkezési rendszerük, amivel még a hegyoldalakon is rendkívül könnyen és természetesen húzhatjuk fel álmaink házát. De kitértek arra is, mi mindennel díszíthetjük fel bázisunkat a Conan Exilesban, ahogy a nem csupán esztétikai értéket képviselő berendezésekből is kaptunk egy kis ízelítőt.

Ezek közül néhány üzemeltetéséhez - a videóban egy kovácsműhelyet mutattak meg példaként - rabszolgákat kell majd szereznünk, de ez valószínűleg a tapasztaltabb játékosoknak nem lesz nagy probléma. Persze nem igazi barbárokról beszélnénk, ha a Conan Exiles bázisait nem lehetne lerombolni, erre egy egyszerű támadás közben is sort keríthetünk, de amint kiderült, a vallási rendszer segítségével megidézhető avatároknál kevés hatékonyabb eszközt találunk majd a falak ledöntésére. Akit egyébként ennél bővebben is érdekel a játék, annak érdemes az alábbi két fejlesztői streambe is belenéznie, ahol sok játékrendszert alaposabban is bemutattak a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)