Hirdetés

Modtámogatással és bérelhető szerverekkel jön a Conan Exiles

|

A Conan Exiles játékosai megválaszthatják majd, milyen stílusban szeretnének játszani a rengeteg különböző szerverbeállításnak hála, de a készítők emellett azt is elárulták, hogy már a megjelenéskor támogatják majd a modok készítését.

Hirdetés

A különböző játékrendszerek bemutatása mellett olyan technikai jellegű infókat is közzétettek már a Conan Exiles készítői, mint a játék gépigénye, legutóbb pedig a szerverek és a modok kerültek szóba.

Sok más túlélőjátékhoz hasonlóan ugyanis a Funcom újabb Conan-feldolgozásában is megválaszthatjuk, milyen stílusban szeretnénk játszani, ennek megfelelően lesznek például hardcore, casual, vagy éppen szerepjátékos szerverek is. A hivatalos kiszolgálók mellett viszont akár saját szervert is indíthatunk vagy bérelhetünk a Conan Exiles számára, ahol mi magunk állíthatjuk be a játék szabályait. Így akár kikapcsolhatjuk a PvP-t, az olyan nagyobb veszélyeket, mint a homokviharok és az avatárok, de akár a nyersanyagok gyakoriságába is belepiszkálhatunk sok egyéb opció és parancs mellett.

A nem hivatalos szerverek létezése azért is fontos, mert a játék már a kezdetektől modtámogatással bír majd, ami nem csak a Steam Workshop beépítését jelenti, hanem a Funcom egy külön Unreal Engine-es eszközcsomagot is kiad majd. Így nemcsak rengeteg felhasználói tartalom várható a Conan Exiles-ban, hanem a meglévő dolgokat is ízlés szerint átalakíthatják a vállalkozó kedvű modderek.

Az első, még félkész változatot a hónap végén próbálhatjuk ki PC-n, amit később biztosan követ egy Xbox One-os változat is, a PS4-es verzió kérdése egyelőre nem dőlt el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)