Hirdetés

Conan Exiles - így éld túl a játékot

|

Tippek és trükkök, egyenesen a készítőktől. Avagy mikre érdemes figyelni, ha életben akartok maradni a Conan túlélőjátékban.

Hirdetés

Nem véletlen van a hangsúly a túlélésen, hiszen millió dolog lesz a Conan Exiles nyílt világában, ami szeretné a vesztünket okozni. Ezeket az apróságokat szedte össze a Funcom és gyúrt belőlük oktatófilmet.

Alapból egy elég szerencsétlen helyzetből indulunk a karakterünkkel, egy sivatagból, ahova pont azért vittek ki minket, hogy ne is térjünk vissza. Ennek ellenére kiszabadulunk és indulhatunk is vizet keresni.

Vízkeresés után fegyvert kell készítenünk, hogy tudjunk vadászni. Ebből lesz élelmünk és lesznek tárgyaink, amikkel kereskedni tudunk, így szerezve pénzt. A pénzből vehetünk ezüst fegyvereket, amikkel a veszélyesebb, vérfarkasszerű lényeket tudjuk levadászni. Ez csak egy folyamat volt a sok közül, de ebből is látszik, hogy minden mindennel összefügg.

A stúdió összerakott még egy képet (kattintásra megnő), ami emlékeztetőként remekül összefoglalja a videóban elhangzottakat. A Conan Exiles január 31-től lesz elérhető Early Access-ben PC-re, tavasszal pedig jön Xbox One-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)