Hirdetés

Cossacks 3 - érdemes lesz hamar beszerezni

|

Bár előrendelésre nem biztatnak a Cossacks 3 fejlesztői, akik a játék megjelenése után nem sokat hezitálnak a megvásárlásával, néhány extra ajándékot is kapnak a stratégia mellé.

Hirdetés

Most, hogy a Cossacks 3 fejlesztői leleplezték a stratégia megjelenési dátumát, arról is igyekeznek meggyőzni a játékosokat, hogy minél előbb szerezzék be a játékot. Arra ugyan nem kérnek, hogy látatlanul adjuk oda nekik a játék árát, de arra biztatnak, hogy a rajt utáni két hétben lépjünk a csatamezőre.

Ennyi ideig élnek majd ugyanis az Early Bird bónuszok, amik egy további mini kampánnyal bővítik az egyjátékos módot, két plusz zsoldos egységet adnak, akiket minden nemzet színeiben bevethetünk és a többjátékos módban jól látható plecsnit is kapunk, amivel megmutathatjuk, hogy a korai támogatók között voltunk. Ezzel együtt a GSC Game World leleplezte a Cossacks 3 Digital Deluxe kiadását is, amiben négy, a megjelenés utáni DLC és az aláfestő zene kapott helyet a játék mellett.

Ezekben összesen hat új kampányt, 12 új egyjátékos küldetést és nyolctörténelmi csatát kapunk majd, de azok sem maradnak DLC nélkül, akik nem szerzik be ezt a bővített változatot. Ugyanis mindenki ingyen kapja majd meg azt a nyolc új nemzetet, akik a megjelenés után kerülnek be a Cossacks 3-ba. A hírek mellett pedig három dicsőséges screenshot is érkezett a játékról, amiken azt is megnézhetjük, hogyan néznek majd ki a hajók az új Cossacksban.

Ti beszálltok majd az újkori csatákba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)