Hirdetés

Cossacks 3 bejelentés - a S.T.A.L.K.E.R alkotói visszatérnek a gyökerekhez

|

A GSC Game World feltámadt hamvaiból és bejelentette új játékát, amely nem egy S.T.A.L.K.E.R. epizód, hanem inkább egy klasszikus cím remake-je. Jön a Cossacks 3!

Hirdetés

Mikor kiderült tavaly decemberben, hogy a S.T.A.L.K.E.R. játékok eredeti fejlesztője, a pár éve bezárt GSC Game World visszatért és gőzerővel dolgoznak egy eddig be nem jelentett projekten, sokan abban reménykedtek, hogy a régóta várt S.T.A.L.K.E.R. 2-t hegeszti serényen az ukrán stúdió, azonban most felfedték a titokzatos cím kilétét és köze sincs az említett szériához. 

Az újjáéledt GSC Game World ugyanis egészen a pályafutásuk kezdetéig nyúlt vissza és a klasszikus Cossacks című stratégiát dolgozzák fel a PC-re, Mac-re és Linux-ra szánt Cossacks 3 képében - jelentette be a játék producere, Evgeniy Grigorovich. A remake az eredeti, hamisítatlan játékmenettel bír majd, azonban a grafikát és a sztorit felfrissítik, így az is megtapasztalhatja a 2001-es Cossacks élményét, aki akkor még túl fiatal volt a szép emlékeket idéző RTS-hez. 

A csapat ígérete szerint a Cossack 3 tartalmazni fog egy történelmi kampánymódot, egy multiplayer módot, ami lehetővé teszi a játékosoknak az AI elleni küzdelmet is, valamint egy térképszerkesztő eszközt is. Első körben 12 játszható nemzetre számíthatunk, köztük Ukrajnára, Oroszországra, Franciaországra, Angliára és Poroszországra/Ausztriára, de a csapat azt reméli, hogy a megjelenés utáni frissítésekkel 20-ra emelhetik ezt a számot.

A játékosok igényeit szem előtt tartva kiemelten fontosan kezelik a mod támogatást is, ami már a Cossacks 3 premierjekor elérhető lesz. A stratégia áráról egyelőre nincsenek információink, de a GSC Game World képviselője, Valentine Yeltyshev elárulta, hogy egy "régi módi, teljes árú" játékot készítenek és nem valami free-to-play cuccot.

Hamarosan elolvashatjátok előzetesünket is a játékról, addig viszont várjuk a véleményeteket kommentben: örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)