Hirdetés

Így néz ki Counter-Strike Dust2 térképe a CryEngine-nel

|

Kicsit modernizálta, csöppet felfrissítette emberünk a jól ismert csatateret, de ettől még ugyanúgy ráismerünk győzelmeink helyszínére.

Hirdetés

Kis túlzással mindenki ismeri a közkedvelt Dust2 térképet. Kicsik, nagyok ezen tolják az idők kezdete óta (vagy legalábbis a Counter-Strike megjelenésétől fogva), és már többen is megkísérelték frissíteni a klasszikust. Ezúttal a CryEngine-es változat futott be.

TekVoL úgy döntött, hogy nem áll neki a Dust2 alkotóelemeit megalkotni az új motor alatt, inkább új darabokból építkezett, ami ad az egésznek egy modern hangulatot. Nem biztos, hogy mindenkinek tetszik ez, de az tagadhatatlan, hogy grafikai téren nagy az ugrás a jelenlegihez képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)