Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - így fagytak meg Norvégiában a játékosok egy reklámért

|

Amikor éppen azért fújtatsz, hogy milyen brutál meccset játszottál, emlékezz arra, hogy te legalább nem egy dobozon nyomod egy világítótorony tetején.

Hirdetés

Valaki szólna a srácnak, hogy amikor az anyukája azt üvöltötte, menjen ki az udvarra játszani, azt nem úgy értette, hogy egy szál fürdőköpenyben menjen egészen Norvégia és az Északi-sark közötti szigetig a hóban CS:GO-zni?

YouTuberek és profi játékosok ültek össze egy reklám kedvéért, ami a Telenor Norge 4G-s kapcsolatának csodálatosságát hirdeti. A srácok a legkeményebb körülmények között, az utcán vagy a hóban nyomják, és közben láthatjátok mennyire durva a ping a Telenor hálózatát használva. Nem tudom, hogy ez sávszél tesztnek mennyire hiteles, tekintve, hogy inkább hidegtől laggoltak a fiúk, mint a net miatt.

A Counter Strike: Global Offensive egy csodálatos játék, de nem az udvarra való. A videó tanulsága, hogy ne menj ki az hóba egy szál fürdőköpenyben (gondolom).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)