Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - kések után kesztyűkkel húzza ki a Valve a zsebünkből a pénzt

|

Akinek nem elég, hogy fegyvereinek színét és mintázatát variálhatja, most már 24 különböző kesztyűre is vadászhat.

Hirdetés

Ha pusztán az eladásokból kellene fennmaradnia a Counter-Strike: Global Offensive-nek, a Valve valószínűleg már rég nem frissítené (és talán új játékokon dolgozna, de inkább ebbe ne is menjünk bele). A skinek viszont jól hoznak, a játék él, nem veszít népszerűségéből, és ha a kesztyűk is olyan sikeresek lesznek, mint a fegyverskinek, sokáig nem kell még tartanunk attól, hogy a Valve magára hagyja.

A tegnap megjelent frissítéssel érkezett 17, a játékosok által tervezett fegyverkinézet, illetve 24 kesztyű, amiket a Glove Case-ből lehet kinyitni. Van köztük terepmintás, motoros, halálfejes, bőr és szövet, hogy - elég láda kinyitásával - mindenki megtalálja a neki valót.

Vajon miből lehet még pénzt csinálni? Idővel kiderül. A kesztyűket nagyban megnézhetitek az alábbi galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)