Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - visszatért egy közkedvelt pálya

|

Az Operation Wildfire többek között az egyik legkedveltebb klasszikus Counter-Strike pályát is visszahozza.

Hirdetés

A Nuke (de_nuke) kétségkívül egyike a leghíresebb klasszikus Counter-Strike pályáknak. A Valve most a legújabb játékbéli esemény, az Operation Wildfire kapcsán ezt a nosztalgikus térképet is feltámasztotta.

Elindult az Operation Wildfire. Az új eseménynek köszönhetően a közösség által készített térképek, fegyver skinek landolnak a játékosoknál, az ehhez szükséges bérletért pedig csupán hat dollárt kell leszurkolniuk. A Gemini és Wildfire kampányokon túl, a legnagyobb érdeklődés természetesen a felújított Nuke-ot övezi. Az 1999 novemberében debütáló pálya azóta több változtatáson is átesett, a legújabb verzió sem csak a látványvilágában fog különbözni a korábbiaktól. A hivatalos oldalon minden információt megtaláltok a visszatért Nuke-ról, továbbá a csúszkával ellátott képeken az eredeti és a friss változat különbségeit megnézhetitek. A készítők nem aprózták el a vizuális ráncfelvarrást, ez már biztos.

Ti is ki fogjátok próbálni az Operation Wildfire-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)