Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - egy legendás DJ zenéi is bekerülnek (Frissítve)

|

Internetes mémerek egész hada nem hiszi el, pedig tényleg megtörténik: jön az évszázad zenéje ihlette hangcsomag a CS:GO-hoz.

Hirdetés

[FRISSÍTÉS]  Időközben kiderült (és nyilvánvalóan nem kis felháborodást okozott), hogy a Sandstorm mégsem kerül bele a zenei csomagba. Lesznek ugyan hasonló dallamok, de ez speciel kimarad.

Korábban írtuk:

Darude maga hozta az örömhírt a Counter-Strike: Global Offensive Redditre, hogy a pletykák igazak: jön a dududududu sound pack. Persze nem lesz ingyen, és jó okkal készül, de azért örölni még szabad.

A Darude - Sandstorm csomag a DJ új lemezének megjelenése okán készül. Egyelőre még nem biztos, hogy maga a track is benne lesz a packban, de akárhogy is, ez meglehetősen nagy fordulat, hiszen Darude maga is elmondta, hogy igazából ő nagyon nem szereti, hogy meme lett a számából, mivel a többi alkotásával senki sem foglalkozik.

Szerintem azért leküzdi ezt a problémát. Hogy mennyibe fog kerülni és tulajdonképpen mit is tartalmaz majd a csomag még nem tudni. Egyébként tudja valaki, hogy mi volt a fenti szám címe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)