Hirdetés

Ez a srác már több ezer CS:GO hackert banoltatott ki

|

A CS:GO játékos nem volt elégedett a Valve módszereivel, a saját kezébe vette az irányítást.

Hirdetés

A csalók bizony komoly problémát jelentenek a Counter-Strike világában, és hiába küzd ellenük a Valve nagyobb elánnal, mint ahogy a Massive bünteti a Tom Clancy's The Division hackereit, továbbra is rengetegen vannak, akik különböző illegális módszerekkel tesznek szert némi előnyre.

Persze már a közösség is segíti a Valve munkáját, az Overwatch (nem a Blizzard-féle) rendszeren keresztül visszanézhetünk demókat és kiszűrhetjük az esetleges csalókat, az AndroidL nevű felhasználó azonban ennél komolyabb lépsére szánta el magát.

Összedobott néhány működő hacket, amit különböző fórumokon kezdett el terjeszteni. Ezek a programok egy darabig működtek is, de rövid idő után átkapcsoltak és aktiváltak egy bunnyhop scriptet. Mire a játékos feleszmélt, a VAC már ki is vágta a szerverről.

Az első hacket kb. 1000 játékos töltötte le, de AndroidL természetesen nem állt meg ennyinél. A következő program folyamatosan maxra töltötte az életerőt, az armort és a lőszert. Bár a játékosokat gyakorlatilag azonnal kitiltotta a rendszer, amint beléptek, ezt a hacket több mint 3500-an töltötték le. A készítő megkérte néhány barátját, hogy pozitív kommentekkel árasszák el a fórumot, így hamar népszerűvé vált az alkalmazás.

AndroidL természetesen nem áll meg ennyinél, ahogy elmondta:"Remek dolog lenne, ha a Valve-vel együttműködve még több csalót tudnék kitiltatni a játékból. Úgy tűnik ez az egyetlen működőképes módszer, és arra biztatok másokat is, akik rendelkeznek a megfelelő tudással, hogy készítsenek hasonló programokat. El akarom tántorítani azokat, akik csaláson gondolkoznak. Nem ez volt az első, és nem is az utolsó ilyen próbálkozás."

Ti mit gondoltok? Ez a jó módszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)