Hirdetés

Nincs szükség idén a Crackdown 3-ra a Microsoft szerint

|

Az E3 alatt bejelentették a Crackdown 3 késését, és már azt is megtudtuk, hogy mi volt a döntés hátterében.

Hirdetés

A Microsoft ugyan nem hozott ki játszható verziót a Crackdown 3-ból az E3-ra, de egy rossz hírrel azért megdobtak minket: jövőre érkezik csak a nyílt világú ámokfutás. Aaron Greenberg, a Microsoft marketingese a TXR Podcast során elárulta, hogy miért.

"Nincs szükségünk erre a játékra idén" - nyilatkozta Greenberg. "Jön a ReCore, jön a Forza Horizon 3, jön a Gears of War 4 és még a Dead Rising 4 is. Ezek között ott sincsenek a third-party címek. Remek partneri megállapodásunk van a Madden és a Battlefield kapcsán is."

Tulajdonképpen Greenberg arról beszélt, hogy egy kicsit átgondoltabban fogják kiszórni a nagy címeiket a jövőben.

"Óvatosabban adjuk ki a nagy címeinket a jövő évben, nem szeretnénk benyomni mindet az ünnepi szezonra"

"Időt akarunk hagyni a játékosoknak a játékra, és hogy legyen pénzük megvenni a következő játékot is. Ha ránézünk az idei szezonra, akkor látjuk, hogy nincs szükségünk még egy AAA címre, így inkább adtunk időt a csapatnak, hogy jövő évig dolgozzanak a játékon."

Ti mennyire örültök annak, hogy a Microsoft megpróbálja szétszórni a megjelenéseket? Nagyon hiányozni fog a Crackdown 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)