Hirdetés

Összehasonlító videón a Crash Bandicoot régi és új verziója

|

Nyilván nem az a kérdés, hogy melyik néz ki jobban, hanem hogy a készítők mennyire voltak hűségesek az alapanyaghoz. Egyelőre úgy néz ki, hogy a rajongóknak nincs mitől félniük.

Hirdetés

A PlayStation Experience egyik legnagyobb dobása volt a Crash Bandicoot Remake bemutatása. A Crash Bandicoot N Sane Trilogy az egyik legjobban várt játékaink közé került, és az összehasonlító videó meg is mutatja, hogy miért.

A fenti anyagban láthatjátok a PS1-es és PS4-es verziót egymás mellett, ami nyilván kiemeli, hogy az új mennyivel szebb. A lényeg igazából az, hogy mennyire maradt hűséges az új változat az eredetihez.

Rengeteg extrával fel lehetett volna tuningolni a Remaket, de a fejlesztők megmaradtak az alapoknál, amit a közösség mindig meghálál. Néhány korábbi hibát kijavítottak, de az egyszeri Crash játékos simán rámondaná, hogy 1:1-es rekreáció az új verzió.

Az eredeti sorozat nagy rajongóiként ettől mi csak még izgatottabbak lettünk. A Crash Bandicoot N Sane Trilogy várhatóan 2017-ben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)