Hirdetés

Crash Bandicoot visszatérhet, csak nem úgy, ahogy várnánk

|

Bármennyire is szeretné a Naughty Dog vagy a Sony, nem rajtuk múlik Crash Bandicoot sorsa, viszont amelyik cégen igen, az talán nem úgy éleszti újjá a legendát, ahogy a rajongók elképzelték.

Hirdetés

Noha a Naughty Dog nem zárkózna el a Crash Bandicoot folytatásától, ha lehetőségük lenne rá, azonban a jogok nem náluk és nem is a Sonynál vannak, hanem az Activisionnél, ami 2013 óta csücsül rajta és fontolgatja, hogy mihez tudna vele kezdeni. 

Úgy tűnik, hogy megtalálták a számukra legkézenfekvőbb és legkifizetődőbb megoldást, ami nem éppen az a döntés, amire a játékosok számítottak. Egy szingapúri kereskedő, a Qisahn adatbázisában felbukkant egy érdekes bejegyzés, miszerint a Skylanders Imaginators kap egy PlayStation 4-exkluzív Starter Packot "Crash" főszereplésével: 

A kép információi alapján a Crash Edition bejelentése későbbre várható, ami talán arra utalhat, hogy a Sony június 14-én, hajnali 03:00-tól kezdődő E3-as konferenciáján rántják le róla a leplet. Akkor kiderül majd. Ti örülnétek sávos bandikut ilyesfajta visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)