Hirdetés

Crusader Kings II - négy év után is jön új kiegészítő, a Conclave

|

A Paradox Interactive lerántotta a leplet a Crusader Kings 2 kiegészítőjéről, a Conclave-ről, amelyben a diplomácia kerül a középpontba. Videóért tessék kattintani!

Hirdetés

Miközben a Crusader Kings 2 fejlesztői egészen más témában akarnak nagyot alkotni a Stellaris képében, nem feledkeztek meg a 2012-ben megjelent középkori stratégiájukról sem, így bejelentették, hogy négy évvel annak megjelenése után újabb kiegészítő érkezik hozzá.  

A Paradox bejelentette, hogy jön a Conclave, amely a megszokott bővítményekkel ellentétben nem az új területek, új frakciók hozzáadásának elvét követi, hanem többek között egy új diplomáciai rendszert és átdolgozott oktatási rendszert tesz elérhetővé, a királyi tanács pedig minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap.

Elsőre talán unalmasnak tűnhet, de a Conclave bemutatására készített trailer nem csupán azt magyarázza el, hogyan működnek a dolgok, hanem azt is, hogy miért lesz velük jó móka játszani: 

A Crusader Kings 2 - Conclave egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, csupán annyit árult el a Paradox Interactive, hogy "hamarosan" jön, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)