Hirdetés

Crytek UK - leállt a munka, nem készül a Homefront: The Revolution

|

A Crytek egyesült királyságbeli stúdiójának minden dolgozója panaszlevelet nyújtott be, majd hazament és határozatlan ideig nem hajlandó dolgozni.

Hirdetés

A Crytek tagadja, hogy bármilyen pénzügyi probléma lenne, csak épp a dolgozók látják másképp.

A hivatalos álláspont továbbra is az, hogy a Crytek nem szűnik meg, ugyanakkor a Kotakunak közel 20 egykori és jelenlegi Crytek dolgozó is azt állította, hogy a fizetés többször is késve érkezett, illetve a Ryse folytatását is törölték. A tegnapi nap folyamán a Crytek UK dolgozói, akiknek egyébként optimális esetben a Homefront: The Revolutionön kellene dolgozniuk, hivatalos panaszleveleket nyútjottak be, mivel továbbra sem kapták meg azt a pénzt, amivel a cég tartozik nekik, majd bojkottálva a munkát hazatértek. Egy forrás szerint nagyjából 100 alkalmazott cselekedett így, de nem tudni, hogy hányan távoztak végleg, és hányan fontolgatják a visszatérést. A Crytek UK alkalmazottai (vagy ahogy a dolgok állnak, egykori alkalmazottai) azt remélik, hogy a Deep Silver felvásárolja őket, és folytathatják a Homefront: The Revolution fejlesztését. Biztos, hogy utóbbi kiadó valamilyen módon beavatkozik a szituációba, hiszen nem kevés pénzt fektetett a projektbe, de azt még nem tudjuk, mi a terv.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)