Hirdetés

Csúszik a Final Fantasy XIV: Endwalker megjelenése

|

Rossz hírünk van azoknak, akik már kivették a szabadnapjaikat november végére.

Hirdetés

Ma hajnalban pörgött le a Final Fantasy XIV legutóbbi fejlesztői napló streamje. Az MMORPG rendezője és producere, Naoki Yoshida, és közösségi menedzsere Toshio Murouchi leültek a kamerák elé, hogy letudják utolsó bejelentéseket az Endwalker tartalmaival kapcsolatban.

Ugyan volt egy-két izgalmas infó, az egész műsort beárnyalta egy szomorú bejelentés. A november második felére tervezett megjelenést ugyanis a csapat eltolta december elejére.

Hirdetés

Yoshida mély meghajlások és bocsánatkérések között jelentette be a két hetes csúszást, amire elmondása szerint azért volt szükség, mert tökéletesre szeretné csiszolni az Endwalkert.

"Ahogy haladtunk a fejlesztéssel, úgy játszottam végig az összes küldetést, és nem tudtam megállni, hogy ne akarjak javítani az Endwalker minőségén. Ez a kiegészítő lesz a Final Fantasy XIV első nagyobb sztorivonalának lezárása, és úgy éreztem, hogy itt most túl kell lépnünk a határainkon, meg kell valósítanunk mindent, amit elképzeltünk."

Az Endwalker után még sok-sok kiegészítő és tartalmi csomag érkezik majd az FFXIV-hez, de a decemberben induló sztori egy hosszú történetszál végét jelenti, amit Yoshi-P és csapata a lehető legjobb formában szeretne leszállítani. Ehhez úgy tűnik, hogy szükségük lesz még két hétre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az új tartalmi beosztás a következő:

  • A korai hozzáférés kezdete előrendelőknek: december 3.
  • A hivatalos indulás dátuma: december 7.
  • Az első raid nyitása: december 21.
  • Az első raid Savage módjának nyitása: január 4.

A csúszás bejelentése mellett azért legalább az utolsó Endwalker trailer is befutott:

A közösség alapvetően jól fogadta a hírt, de sokan dühösek, amiért a korábbi dátumra építve már kivették a szabadnapjaikat, az ilyesmire általában érzékeny az ember, akinek valamennyire terveznie kell az életét a játékokon kívül is. Titeket hogy érint a hír?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)