Hirdetés

Cuphead - 11 perc játékmenet a 30-as évek rajzfilmjeinek világában

|

A 1930-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead hosszabb játékmenet videójában a jónéhány bossharcon kívül a játék egyéb szegmenseit láthatjuk.

Hirdetés

Cuphead és Mugman egy elvesztett fogadás miatt kénytelenek követni az ördög utasításait és olyan veszedelmekkel kell megküzdeniük, mint a videóban is látható hatalmas krumpli. A kooperatív módban is játszható platformer a klasszikus rajzfilmek képi világát és azok stílusát eleveníti meg. A fönt látható videóban részletes betekintést nyerhetünk a játékmenetbe.

Az ugrabugrálások között egy nagy térképen haladhatunk főhősünkkel pályáról pályára, állhatunk meg kiegészítőket vásárolni a boltban, ahol egy félszemű malac üdvözöl minket érces hangján. A gigantikus bossharcok sem maradtak ki, az óriás krumpli és a grandiózus répa után egy bika formájú felhővel is összeakasztja bajuszát főszereplőnk.

Magával ragadó látványvilágával és zenei aláfestésével elég egyedi hangulatot teremt a játék, már ha nem folyik ki az ember szeme ettől a szemcsés megjelenítéstől.

Xbox One-ra és PC-re érkezik a Cuphead még ebben az évben. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)