Hirdetés

Cuphead - van egy rossz hírünk

|

Sajnos el kell keserítenünk azokat, akik erre az évre várták a 30-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead megjelenését.

Hirdetés

Azonnal a szívünkbe zártuk a Cupheadet, mikor 2015-ben megláttuk a cuki platformjáték előzetesét. Azóta viszont hiába várjuk a megjelenést és sajnálatos módon most sem arról fogunk beszámolni, hogy a jövő héten befut a Studio MDHR játéka.

A fejlesztők most ugyanis már hivatalosan is bejelentették, hogy a Cuphead nem tud 2016-ban megjelenni, helyette 2017 közepére csúszik a játék startja. Mindezt a következő, meglehetősen frappáns módon fogalmazták meg:

Üdv mindenkinek! Be szerettük volna fejezni játékunkat pontosan 80 évvel 1936 után, de ez a jelek szerint végül 81 év lesz.

Remélhetőleg további késésekre már nem kell számítanunk és a Cuphead 2017-ben valóban megjelenik PC-re és Xbox One-ra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)