Hirdetés

Obduction - ilyen lesz a Myst fejlesztőinek új kalandjátéka (videó)

|

A Mystet fejlesztő Cyan Worlds legújabb kalandjátékába enged betekintést a fejlesztőcsapat újévet köszöntő videója, először vehetjük szemügyre az Obductiont közelebbről is.

Hirdetés

2013-ban a varázslatos Myst mögött álló fejlesztőcsapat, a Cyan Worlds a Kickstarter segítségével valósította meg következő, nagyszabású tervét, az Obduction című belső nézetes kalandjátékot, amit 22 ezernél is több felhasználó több mint 1,3 millió dollárral támogatott meg. 

Az Obduction története szerint elraboltak és elvittek minket egy idegen bolygóra, ahol meg kell oldanunk annak a rejtélyét, hogy hová kerültünk és miért éppen oda. A Cyan arra törekszik, hogy valami hasonlóan nagyszerűt hozzon létre, mint amilyen a Myst is volt, de egy teljesen új történettel. A szellemi örökös játékmenetében egy bizarr, idegen világban kell felfedeznünk és rejtélyeket megoldanunk a Myst zeneszerzőjének (Robyn Miller) dallamaival kísérve, a stúdió újévi köszöntését tolmácsoló videóban pedig megpillanthatjuk, hogy milyen világ vár ránk: 

Az Obduction megjelenése valamikor 2016 második negyedévében várható, PC-re, a látványról pedig az Unreal Engine 4 gondoskodik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)