Hirdetés

Cyberpunk 2077 - mit várhatunk tőle?

|

A CD Projekt RED a pénzügyi részletek és a távlati tervek mellett beszélt kicsit a következő nagy projektjükről, a Cyberpunk 2077-ről is.

Hirdetés

Az elmúlt két nap során megismerkedhettünk a CD Projekt RED közeljövőt érintő terveivel és megtudhattuk, hogy mennyire sikeres a The Witcher széria, de a stúdió végre egy kicsit beszélt arról a témáról is, ami a játékosokat a leginkább érdekli: a Cyberpunk 2077-ről. 

Adam Kiciński, a stúdió elnöke és Adam Badowski, a CDPR vezetője egy kérdezz-felelek során elárulta, hogy messze van még a Cyberpunk 2077 megjelenése, leghamarabb jövőre érkezhet, de az is bőven elképzelhető, hogy csak később jelenik meg (mint ahogy a tegnapi felsorolásban láttuk, a 2017-től 2021-ig tartó tervek között szerepelt).

Mivel a The Witcher 3: Wild Hunt igencsak magasra tette a lécet minden téren, ezért a Cyberpunk 2077-nek elmondásuk szerint még jobbnak, még nagyobbnak és még forradalmibbnak kell lennie, mint ahogy korábban tervezték. Kihangsúlyozták, hogy még rengeteg munka vár rájuk, hiszen a projekt hatalmas lesz, még a The Witcher 3-nál is nagyobb.

Kicińskiék hozzátették azt is, hogy jelenleg a stúdió bővítésén is dolgoznak, mert meg szeretnék duplázni a méretét: jelenleg körülbelül 400-an dolgoznak náluk, ám ezt a számot 800-ra vagy nagyobbra kívánják növelni és felosztani azt négy csapatra, így új műfajokat is kipróbálhatnak majd.

Szükségük is lesz a plusz munkaerőre, ugyanis idén belekóstolnak a videojáték formátum egy új típusába (nem tudjuk, ez mit takar), emellett 2017 és 2021 között a Cyberpunk 2077-en kívül egy másik AAA-kategóriás szerepjáték kiadását is tervezik, valamint olyan projektjeik is lesznek, amikről jelenleg nem mondhatnak semmit. Nem unatkoznak a srácok, annyi biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)