Hirdetés

Cyberpunk 2077 trailer - lassított vizuális orgia

|

Ahogy azt ígérték, a CD Projekt Red srácai kiadták a Cyberpunk 2077 első trailerét.

Hirdetés

Tegnap három képpel lettünk gazdagabbak, mára virradóra pedig megérkezett a Cyberpunk 2077 első trailere is, ami elnyújtottsága ellenére  igencsak akciódús.

A közel két és fél perces videóban egy igen csinos hölgy tűnik fel, aki ennek ellenére nem biztos, hogy a legmegfelőbb társ lenne egy magányos éjszakán. A lövedékeket ugyan apró darabjaira tudja bomlasztani, a karjaiból kiálló kampók viszont nem túl bizalomgerjesztőek. A beigért in-game mozzanatok elmaradtak, helyette viszont minden nagyon lassú, nagyon véres és technikailag nagyon fejlett. Ha 2077 tényleg ilyen lesz, az azt megélő generációknak van mitől félni. A megjelenésig szerencsére nem kell addig várni, de a fejlesztők által megcélzott 2015-ös év is igen messze van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)