Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nem ez lesz a CD Projekt RED következő feladata

|

Mielőtt a CD Projekt RED áttérne sci-fis projektjére, felfrissíti egy kicsit a The Witcher 3 fejlesztésénél használt eszközöket.

Hirdetés

Várhatóan júniusban jelenik meg a The Witcher 3: Blood and Wine, ami a játék utolsó kiegészítője lesz. A CD Projekt RED ezután hagyja pihenni Geraltot, és a 2012-ben bejelentett Cyberpunk 2077-en fog dolgozni.

A játék fejlesztése már nem most kezdődött, de a lengyel stúdió félretette, hogy a legtöbbet tudja kihozni a The Witcher 3-ból. Leghamarabb jövőre jelenhet meg, viszont hogy az is hozza a fejlesztőcsapattól elvárt szintet, sőt, felülmúlja azt, először legutóbbi játékuknál is használt fejlesztői eszközeiket fogják frissíteni.

"A programozók jelenleg fogadják visszajelzéseinket, amiket a The Witcher 3 munkálatai alatt adtunk nekik." - mondta Jose Teixeira vizuális effektekért felelős művész. Ezeknek megfelelően új funkciókkal látják el a fejlesztői eszközöket, és könnyebbé teszik azok használatát, hogy a csapat gyorsabban és jobban tudjon dolgozni.

A Cyberpunk 2077 tehát egyelőre továbbra is messze van tőlünk, de nem baj, kivárjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)