Hirdetés

Dangerous Golf - nem éri meg tovább fejleszteni a játékot

|

Bármilyen játékról is legyen szó, szomorú, mikor a fejlesztők közlik: nem érkezik több szint és bővítés, mert egyszerűen nem éri meg nekik.

Hirdetés

A bejelentést alig másfél hónappal a megjelenés után tette közé a Three Fields Entertainment, mert a rendhagyó golfjáték nem teljesít olyan jól, mint azt korábban képzelték.

A cég kreatív igazgatója, Alex Ward egy interjúban elmesélte, hogy minden félretett pénzüket a stúdió elindítására és a játékok készítésére költik. Fontosak nekik a játékosok és mindig figyelembe veszik a beérkező véleményeket, igyekeznek ezekhez igazodni. Ugyanakkor a Three Fields Entertainment még mindig csak kis cég és hiába szeretnének tovább dolgozni a Dangerous Golfon, be kellett látniuk, hogy sajnos nem éri meg nekik.

Reméljük, hogy a fejlesztők későbbi projektjei jobban sikerülnek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)