Hirdetés

Dangerous Golf - végre mozgásban a rendhagyó golfjáték

|

A Burnout készítői nem hazudtolják meg magukat, a Dangerous Golf nem fog hasonlítani egyetlen korábbi golfos videojátékra sem. Itt bizony minden a pusztításról szól majd.

Hirdetés

Hatalmas kíváncsiság övezte a Three Fields Entertainment titokban tartott új sportjátékát, melyről eleinte csak annyit árultak el a készítők, hogy Burnout és a Black eszenciája keveredik benne. Végül kiderült, hogy egy eszement golfjátékot kapunk, melyben a környezet leamortizálásán lesz a fő hangsúly.

A Dangerous Golf most megkapta első előzetesét, az pedig már ezen a videón is tökéletesen látszik, hogy a játékban a lehető legnagyobb káosz előidézése lesz a cél. Lángoló golflabdánk egy békés konyhát rombol porig, törnek a tányérok és repülnek a gyümölcsök mindenfelé. A látványról az Unreal Engine 4 gondoskodik. A helyszínek igencsak változatosnak ígérkeznek, a fenti trailerben látható konyha mellett lehetőségünk nyílik például palotában, várkastélyban és egy benzinkúton is pusztítani. Ha minden igaz, akkor a coop játékmód mellett egy nyolc fős party módot is kapunk.

A fent megtekinthető traileren kívül egy 15 perces gameplay videót is tudunk mutatni, feltétlenül nézzétek meg ezt is:

Idén júniusban számíthatunk a Dangerous Golf megjelenésére. A játék PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra is érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)