Hirdetés

Daredevil - ezt a játékot törölte a Marvel

|

A PlayStation 2-es korszakban majdnem megjelent egy Daredevil játék, de a Marvel végül kukázta az egész projektet.

Hirdetés

A 5000 Ft Inc. (feet nem forint!) készítette volna el a fent is látható Daredevil videojátékot PlayStation 2-re, a történet azonban nem juthatott el a vidám végkifejletig.

Volt olyan időszak, mikor még a Marvel előszeretettel licencelte különféle szuperhőseit és ebből a korszakból rengeteg kiváló együttműködés és remek játék született. Akadtak viszont olyan projektek is amik a kukában végezték. Az egyik ilyen próbálkozás a PlayStation 2-es Daredevil, aminek az tett keresztbe, hogy a Sony és a Marvel merőben eltérő elképzelésekkel rendelkezett. Ha a teljes körűen a Marvel felügyelhette volna a munkálatokat, akkor lehet, most kellemes nosztalgiával gondolnánk vissza erre a játékra, a képregényóriás és a Sony közti huzavona azonban egészen a projekt törléséig vezetett.

Ráadásul a Ben Affleck-féle Daredevil film bejelentése sem tett jót a játéknak, azelőtt ugyanis az egész a képregényekből jól ismert jelenetek lazán egybefűzött sorának indult, ahol feltűnt volna az összes jól ismert karakter, Elektra, Bullseye, Kingpin, sőt még a Punisher is. A mozifilm érkezése azonban felborította a terveket, innentől kezdve már egy GTA-stílusú nyílt világú játékban gondolkodtak. 

A főhős rendelkezett volna a Batman Arkham játékokban is használt detective visionhöz hasonló látással, melynek segítségével nem csak a falakon tekinthetett át, de akár még a fegyverek előrántását észlelve a lövedékek elől is ki tudott térni. 

Ti bánjátok, hogy a Daredevil játék végül sosem készült el? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)