Hirdetés

Dark Souls III - így csinálnak viccet a játék egyik legkeményebb bossából

|

Hiába elképesztően nehezek a Dark Souls játékok, a rajongók mindig kitalálnak maguknak egy új kihívást, amivel még izgalmasabbá tehetik a dolgot.

Hirdetés

Ezúttal nem gitárral, hangvezérléssel, vagy Twitch-irányítással van dolgunk, ennél egy sokkal izgalmasabb módot találtak ki a srácok, hogy nehezebbé tegyék a játék egyébként is egyik nehezebb harcát, a Champion Gundyr harcot.

A legújabb Dark Souls III kihívás lényege, hogy a boss támadását egy 720 fokos (2 teljes kör) fordulat után háttal kell kivédeni, bevinni egy támadást, aztán pedig eltolni a Praise the Sun emote-ot, mielőtt a Gundyr levágná a fejünket. Ha ez önmagában nem lenne elég, minden kör után ki kell cserélni a fegyvert és a pajzsot, valamint levenni egy páncélt, és így folytatni a harcot egészen addig, amíg a boss össze nem borul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)