-

Dark Souls III - Estus Flask van, játék viszont nincs ebben a kiadásban

|

Aki szeretne mindent tudni a Dark Souls III-ról, és ehhez szívesen venne segítségül egy kézikönyvet is, vagy csak zseniális extrákra vágyik, közel 40 ezer forintért megvehet egy különleges csomagot.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

A Dark Souls III gyűjtői kiadása valószínűleg minden olyan rajongó vágyait kielégíti, aki hajlandó a játék árának dupláját kifizetni. Aki ennél is többet akar, és van fölösleges 130 dollárja (plusz szállítási költség), a Prima Game Dark Souls 3 Estus Flask Edition megvásárlásával egyebek mellett egy Estus Flask replikát is beszerezhet.

Hirdetés

A csomag része még a keményfedeles, 320 oldalas kézikönyv, amit egy egyedi koncepciórajzzal díszített borító véd, a könyv digitális változata, egy fémből készült miniatűr kard (amit a Wolf Knight's Greatswordről mintáztak), ami könyvjelzőnek használható, és egy Darksign napló, hogy legyen mibe jegyzetelni játék közben. Bár csak április 12-én, a játék megjelenésével egyidőben lesz elérhető, érdemes minél hamarabb előrendelni, mert ha elfogy, nem gyártatnak újabb csomagokat.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!