Hirdetés

Dark Souls III - ártatlan játékosokat is bannolhatott a From Software

|

A fejlesztők megpróbálják kizárni az összes csalót a Dark Souls III-ból, de a nagy tisztogatásnak néhány ártatlan rajongó is áldozatul esett.

Hirdetés

Bár az elmúlt napokban inkább a Dark Souls társasjáték volt a középpontban, a Dark Souls III-mal is rengetegen játszanak. Ahogy a sorozat korábbi részeiben, itt is felütötték a fejüket a csalók, a csapat pedig megpróbálja ezeket a játékosokat a lehető leggyorsabban eltávolítani.

Azonban valami nem tökéletes, ugyanis a Reddit és a Steam fórumai is értetlenkedő játékosokkal vannak tele, akik nem értik, miért lettek megbüntetve. A softbannal sújtott játékosok nincsenek teljesen kizárva, de csak hasonló játékosokkal sorsolhatja őket össze a szerver. A From Software elkezdte kivizsgálni az esetet, mert elképzelhető, hogy néhány embert tényleg véletlenül sorolt be a rendszer a csalók közé.

Nem ez lenne az első eset, hogy hasonló előfordul a Dark Souls játékokban. A korábbi részekben bizonyos modok (amelyek nélkül egyébként játszhatatlan volt a játék, szóval gyakorlatilag kötelező volt őket felrakni) miatt raktak ki embereket. Természetesen már a játékosok is nyomozásba kezdtek, egyelőre azonban nem sikerült olyan közös pontot találni, ami megmagyarázná a történteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)