Hirdetés

Dark Souls III - már FPS nézetben is meghalhatunk

|

A Dark Souls III alapesetben egy TPS akció-szerepjáték, de egy modder most megoldotta, hogy belső nézetben kalandozva is gyűjthessük a lelkeket.

Hirdetés

A Dark Souls III irányítását bizony alaposan be kell gyakorolni. Az ellenfelek körbetáncolása még TPS nézetben is embert próbáló feladat, de most a Zulliethewitch néven tevékenykedő modder már azt is elérte, hogy kvázi FPS-ként is működjön a From Software játéka.

Persze nem lesz tökéletes a látvány, hiszem a Dark Souls III külső nézetes játékként készült el, így az új perspektíva aktiválása után látni fogjuk saját lebegő kezeinket magunk előtt. Ezen az apróbb esztétikai hibán kívül azonban tökéletesen működik a dolog. Az említett modot erre a linkre kattintva tudjátok ti is letölteni. Ha ennyi még nem győzött volna meg benneteket arról, hogy érdemes lenne kipróbálni az egészet, akkor itt bele tudtok nézni egy videóba, amit egy olyan játékos készített, aki használja a Dark Souls III FPS modját.

Természetesen a mod telepítése előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni a fájlokról, illetve inkább csak offline módban próbáljátok ki az FPS nézetet.

Szerintetek van értelme az efféle modoknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)