Hirdetés

Dark Souls III - sikerült két és fél óra alatt, sérülés nélkül végigjátszani

|

Lehet még fokozni. Egy streamernek két óra kellett a Dark Souls III teljesítéséhez, és mindenféle páncélzat nélkül, teljes épségben jutott el a játék végéig.

Hirdetés

A Dark Souls sorozat játékainak alapeleme a sok elhalálozás, nem is igazi úgy egyik sem, ha nem akarjuk belevágni a kontrollert a tévébe, vagy az egeret a monitorba.

Ha az ember százszor viszi végig őket, már kicsit talán unhatja ezt, és új kihívásokat keres. FaraazKhan úgy döntött, életének két és fél óráját arra szánja, hogy világelsőként, sérülés nélkül jusson el a Dark Souls III végéig. Az opcionális bossokat elkerülte, és alapvetően közelharcra gyúrt. Bátor ember, szolgáljon példaként mindannyiunk számára. 

Watch live video from FaraazKhan on www.twitch.tv

Meddig jutottatok a játékban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)