Hirdetés

Dark Souls III - így még senki nem ölte meg az utolsó bosst

|

A Dark Souls III legerősebb ellenfelét többen is lenyomták már első szintű karakterrel, de ez a srác sokkal magasabbra tette a lécet.

Hirdetés

Ha az Activity-ben egyetlen mozdulattal kéne elmutogatni a Dark Soulst, valószínűleg mindenki veszettül tolná a tigrisbukfencet. A gurulás olyan szinten ikonikus része a szériának, hogy el sem tudnánk képzelni nélkül, ráadásul a legtöbb harc teljesíthetetlen nélküle. Legalábbis azt hittük.

TolomeoR nem ma kezdte már a Dark Soulst, ezért hogy a harmadik rész utolsó bossa jelentsen némi kihívást, saját szabályokat állított fel. Ennek köszönhetően a Soul of Cinder harchoz egy 1-es szintű karakterrel érkezett mindenféle páncélzat nélkül, továbbá nem használta a blokkolást, a parry-t és a gurulást sem.

Az egyik legelképesztőbb dolog az egészben, hogy egyáltalán meg tudja, állni, hogy nem gurul. A videót elnézve elképesztően egyszerűnek tűnik az egész, még egy "come at me bro" emote-ot is eltol a harc közepén, pedig 15 órányi próbálkozás után sikerült lenyomni a bosst. TolomeoR most még magasabbra teszi a lécet, és ugyanezt NG+7-en is megpróbálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)