Hirdetés

Dark Souls III - ez a srác egy táncszőnyeggel öli a bossokat

|

Csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdi el valaki végigtáncolni magát a Dark Souls III ellenfelein.

Hirdetés

Nemrég írtunk egy srácról, aki lábbal vitte végig a Dark Souls III-at, ő azonban egy kontrollert használt a karakter irányításához. Ezúttal egy ennél bonyolultabb megoldást választott hősünk, méghozzá egy táncszőnyeget.

A Rudeism nevű streamernek egyébként nem ez az első ilyen próbálkozása, hiszen a SUPERHOT-ot is végigtolta már ezzel a módszerrel, és a World of Warcraftban is felszintezett már egy karaktert. Ezúttal az Abyss Watchers próbálta meg lenyomni, és mint ahogy az a címből is kiderült, sikerült is neki.

Ez már az ötödik boss, amit ezzel a módszerrel nyomott le, és természetesen folytatja majd a kihívást, ami minden bizonnyal egyre nehezebb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)