Hirdetés

Dark Souls III - ez a srác lábbal vitte végig

|

Láttunk már néhány elképesztő dolgot a Dark Souls világában, de ez a srác most megint egy kicsit magasabbra tette a lécet.

Hirdetés

Nemrég már írtunk egy srácról, aki úgy ölte meg a Dark Souls 3 bossait, hogy nem használta sem a blokkolást, sem a parry-t, sem a gurulást. Legújabb hősünk egész más oldalról közelítette meg a dolgot.

Kézzel bárki végig tudja vinni a Dark Souls III-at, úgy nem nincs benne kihívás." - valószínűleg ez lehetett az alaptézis, amiből hősünk kiindult. A megvalósításhoz nem kellett speciális kontrollert beszerezni vagy saját programot fejleszteni: egyszerűen letette a földre a Dualshock 4-et, majd a lábujjaival elkezdte babrálni az analóg karokat. A többi már történelem.

A srác csatornáján szinte az összes boss videója megtalálható. Külön imádom a videóban, hogy a srác közben olyan higgadtsággal eszi az almát, mintha a Barátok Közt 1322. epizódját nézné felvételről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)